19:29
Стильні ботфорти на повну ногу від виробника

Стильні ботфорти на повну ногу від виробника

Постійні клієнтки мережі магазинів «Пишна Краса» знають, що за якісним та стильним взуттям треба йти тільки сюди. Адже експерти компанії доклали максимум зусиль, щоб створити модні та зручні моделі для дам із пишними формами. Особливий попит серед наших покупниць мають жіночі ботфорти великих розмірів. Всі моделі максимально зручні та впишуться в безліч образів для будь-яких випадків.

Особливості та переваги

Ботфорти завжди привертали увагу оточення до своєї володарки. Такі високі чоботи вигідно підкреслюють переваги фігури жінки, приковують до неї погляди протилежної статі. Якщо ви хочете відчувати себе привабливо та комфортно одночасно, тоді ви просто зобов’язані купити жіночі ботфорти на повну ногу цього сезону.

Варто зазначити, що наші модельєри врахували всі особливості жіночих ніг, тому в каталозі представлені моделі із широкою халявою. Це дає змогу жінкам із повними ніжками взувати привабливе та сексуальне взуття.

Як вибрати?

Можливо багато хто вважає, що ботфорти підходять тільки високим красуням. Однак цей міф уже давно розвіяний модельєрами по всьому світу. Ми розповімо вам, на що потрібно звертати увагу під час вибору ботфортів, щоб залишитись задоволеною покупкою на всі 100%.

  1. Матеріал. Ідеальним матеріалом завжди вважалася натуральна шкіра, замша. Перевага, зазвичай, завжди віддавалася темним відтінкам (чорний, коричневий, темно-сірий). Треба уникати лакованих моделей зі стразами, великими пряжками та аплікаціями.
  2. Висота халяви. Якщо ви невисокого зросту, то відмовтеся від дуже високих моделей. Віддайте перевагу моделям, що ледве прикривають коліно. Мають чудовий вигляд високі чоботи зі вставкою спереду з іншого матеріалу або відмінного від виробу кольору.
  3. Підбори. Пишнотілим красуням не бажано вибирати ботфорти на шпильці або плоскій підошві. У такому разі ви ризикуєте візуально розширити силует, а каблук шпилькою здатний створити дисбаланс образу. Краще зверніть увагу на моделі із широкими та стійкими підборами або на танкетці.
  4. Фасон. Багато моделей мають округлий носок, але іноді можна зустріти на сторінках каталогу варіанти із загостреним носиком. Останні стилісти не радять, тому що зручності таке взуття не гарантує.
  5. Колір. Класичний та безпрограшний варіант — чорний. Великий попит мають вироби коричневого, сірого, білого, бежевого, пляшкового кольорів.

Де придбати жіночі ботфорти на повну ногу в Україні?

Мережа магазинів «Пишна Краса» рада вам у кожному з наших магазинів, а також на сторінках інтернет-магазину https://pyshnakrasa.com.ua. У торгових залах, так само як і в електронному каталозі, ви завжди зможете знайти найбільш відповідні моделі взуття за доступною ціною свого розміру. Якщо у вас виникли труднощі, зверніться по допомогу до наших консультантів.
Бажаємо успішних та приємних покупок!

Другие интереcные современные новости:


Модель Avensis японского автомобильного концерна Toyota отличается повышенной надежностью, впрочем, как и другая продукция этого производителя.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Мода и красота | Просмотров: 502 | Добавил: abel | Теги: мода, взуття, ботфорти, чоботи | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close