00:17
Суд у справі Twitter проти Маска почався в США

Twitter маск 19 липня Канцелярський суд Делавера розпочав перше засідання по справі за позовом компанії Twitter до мільярдера Ілона Маска з вимогою завершити придбання соцмережі вартістю 44 мільярди доларів. Про це повідомляє Bloomberg.

У засіданні сторони з’ясовують умови проведення процесу. Минулого тижня Twitter подав позов, в якому вимагає розпочати судовий розгляд у вересні. Компанія наполягає на прискореному розгляді справи, адже "публічна суперечка шкодить Twitter з кожним днем все більше". Юристи Twitter запевняють, що їм потрібно лише чотири дні, щоб довести, чому Ілон Маск повинен дотримуватися своєї угоди та заплатити 54,20 долара за акцію. Для порівняння: минулого тижня акції Twitter впали до 32,55 долара. "Маск відмовляється виконувати свої зобов’язання перед Twitter та його акціонерами, оскільки угода, яку він підписав, більше не відповідає його особистим інтересам", — йдеться у позові Twitter.

Зі свого боку юридична команда Маска стверджує, що справа вимагає «судово-медичної експертизи та аналізу великої кількості даних про ботів» разом з іншими юридичними питаннями. Отже, сторона відповідача наполягає на призначенні дати розгляду на лютий 2023 року.

Канцелярський суд Делавера – штату, де розташована вагома частина публічних компаній США – відомий тим, що може швидше, ніж інші суди США, розібратися в юридичних хащах складних спорів про злиття та поглинання. На відміну від деяких штатів, де доведення справи до суду може тривати кілька років, Канцлерський суд Делаверу зазвичай працює швидше і справи розглядаються протягом декількох місяців після подання.

Рішення Канцелярський суд Делавера поки що невідоме. На думку експертів, суд прийме розклад судових процесів, близький до пропозиції Twitter.

Другие интереcные современные новости:


Вы зашли на авторынок и ваш взгляд буквально прикипел к гордо красующемуся Subaru. Возможно, что это и есть та самая любовь с первого взгляда и на всю оставшуюся жизнь.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 298 | Добавил: adminA | Теги: США, Суд, twitter, маск | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close