10:29
У Греції через лісові пожежі вибухнув склад з боєприпасами

У Греції продовжують палахкотіти масштабні лісові пожежі. В одному з районів вогонь дістався до великої військовий бази, в результаті чого вибухнув склад з боєприпасами.

Вибухи сталися на складі боєприпасів в районі Волоса. В результаті цього в багатьох довколишніх будинках вибило вікна. Про постраждалих не повідомляється, проте жителям кількох сіл наказали евакуюватися.

Сім літаків і три вертольоти вже прибули на місце для гасіння пожеж в регіоні.

Лісові пожежі в Греції

Греція вже довгий час бореться з лісовими пожежами. За останні два тижні в країні зафіксували три хвилі середземноморської спеки, в результаті чого п'ятеро людей загинули.

Лісові пожежі на популярному острові Родос, які горять вже десять днів, викликали найбільшу в історії Греції евакуацію людей.

Виснажлива температура ускладнює завдання рятувальникам - полум'я поки не вдається загасити.

Повідомлялося також про пожежі на Евіі - другому за величиною острові Греції. Також лісові пожежі спалахнули на іншому популярному серед туристів острові - Корфу. Місцевих жителів й туристів також закликали евакуюватися з острова.

Другие интереcные современные новости:

 

Больше половины жителей Украины сталкиваются с вторичным автомобильным рынком. Он помогает обрести желаемое транспортное средство, либо обменять свое на деньги.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 691 | Добавил: adminA | Теги: Греція, новини, пожежі | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close