12:56
У мільярдера Абрамовича актор ДіКапріо відбив дівчину. ФОТО

 Кохана Романа Абрамовича - 33-річна Дарина Жукова потрапила в об'єктиви папараці в обіймах 40-річного Леонардо ДіКапріо.
 
Іноземні ЗМІ позначили дівчину як "чарівну брюнетку", не впізнавши у ній мати двох дітей одного з найбагатших людей у світі. Голлівудську зірку застали в компанії Даші Жукової, коли вони виходили з готелю в Нью-Йорку, пише "Обозреватель".
 
Нагадаємо, минулого місяця в Мережі з'явилися чутки про розставання Абрамовича з Дашею Жуковою, яка народила йому двох дітей - хлопчика Аарона Олександра і доньку Лею. Згідно з повідомленнями в блогах, бізнесмен закрутив роман з балериною Маріїнського театру Діаною Вишневій. Проте представник олігарха Джон Манн цю інформацію спростував.
 
ДіКапріо, в свою чергу, пару тижнів тому розлучився з моделлю Тоні Гаррн, з якою зустрічався півтора року.

 

Другие интереcные современные новости:

далекая звезда

 

Ученые астрофизики из Федеральной политехнической школы Лозанны обнаружили очень далекую и редкую звезду с одной странностью – она обладала крайне низким содержанием металлов.

Новость из рубрики: Технологии и IT |

Категория: Шоу-бизнес и кино | Просмотров: 1297 | Добавил: adminA | Теги: дівчину. ФОТО, актор ДіКапріо, мільярдера Абрамовича | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close