00:31
у Швейцарії розробляють електрокар, який працює на морській воді

nanoFlowcell Quantino Twentyfive Швейцарська компанія nanoFlowcell готує до виробництва дуже незвичайний електромобіль Quantino Twentyfive. Його особливість у тому, що він не вимагає зарядки. Про це повідомляється на офіційному сайті.

Електрокар Quantino розробляють із 2015 року. Це невеликий чотиримісний спорткар зі стрімким дизайном та футуристичним інтер’єром. Він оснащений двигуном потужністю 108 к. с. і здатний розігнатися до 100 км/год за 5 с і розвинути 200 км/год.

В авто вражає його запас ходу 965 км, що є рекордним показником серед електрокарів. Замість заряджання батареї потрібна заправка.

Річ у тому, що новий nanoFlowcell Quantino Twentyfive оснащений дуже нестандартною рідинною проточною батареєю. Вона складається з двох 160-літрових баків, заповнених електролітом з позитивним та негативним зарядами. Готують його на основі звичайної солоної морської води.

Контакт рідин призводить до реакції, у результаті якої виробляється електроенергія. Вона живить електромотор за допомогою суперконденсатора. Заправка електролітом займає лічені хвилини.

 

Другие интереcные современные новости:


Заметили, что ваши ноготки изменили цвет или появились углубления? Самое время обратиться за помощью к специалисту!

Новость из рубрики: Здоровье и медицина |

Категория: Автомобили | Просмотров: 327 | Добавил: adminA | Теги: вода, морська, електрокар, Швейцарія | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close