14:54
У Тбілісі повінь, 12 загиблих. Зоопарк розбігся. ФОТО.ВІДЕО

У столиці Грузії внаслідок повені загинули 12 людей. Сильна злива йшла декілька годин в ніч проти неділі, 14 червня. У місті ведуться пошуки 32 хижаків, що втекли із зоопарку.

Про це повідомляє Грузия Onlineз посиланням на заяву Ради безпеки та управління кризами. Кількість постраждалих і загиблих уточнюється.

Епіцентром повені стала прилегла до зоопарку територія в ущелині річки Вере, яка вийшла з берегів через проливні дощі.

В результаті стихії пошкоджено трасу що зв'язує Вакійський і Сабурталінський райони столиці, затоплено житлові будинки. На дорозі Цхнеті-Бетані зійшов сель.

Ріка затопила територію зоопарку, в результаті чого звідти втекли тварини. На території зоопарку виявлено тіла трьох людей, двоє з них були співробітниками зоопарку. Усю інфраструктуру на території зоопарку знищено.

Рятувальники вживають заходів для нейтралізації хижаків та їх повернення у вольєри. Відомо, що ліквідовано усіх вовків та деяких інших тварин.

Очевидці повідомляють, що були вбиті два леви, один тигр. За словами рятувальників, тварини їх не підпускали близько до себе, тому довелося застосовувати крайні заходи.

Також повідомляється, що із зоопарку втекли три ведмедя. На самій території зоопарку загиблих тварин не помічено.

Відзначимо, нещодавно в Гані внаслідок повені загинули 150 осіб.

Другие интереcные современные новости:


Чтобы в автомобиле работала магнитола, кондиционер или ближний свет, а самое главное можно было завести мотор, нужен источник электрической энергии – аккумулятор.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 1033 | Добавил: adminA | Теги: 12 загиблих, зоопарк розбігся. ФОТО.ВІДЕО, Тбілісі повінь | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close