12:34
Український морпіх увійшов до списку Forbes "30 до 30"

Військовослужбовець Кирило 38-ї окремої бригади морської піхоти до рейтингу Forbes Ukraine “30 до 30: майбутні лідери”. Про це йдеться на сторінці бригади.

Зазначається, що позивний та прізвище Кирила не розкриваються з міркувань безпеки. Кирилу 21 рік. Він один із найефективніших рульових моторних човнів в українській армії.

З жовтня 2023 року військовий здійснив майже пів тисячі рейсів, переправляючи вантажі, зброю та людей на плацдарм на лівобережжі Херсонщині та назад. Кожен свій маршрут Кирило розробляв окремо. Також він розраховував, як буде вибиратися з тієї чи іншої ситуації.

"Небезпечний маршрут завдовжки 15 км проходить Дніпром та річкою Конка, обстрілюється від початку й до кінця. Найгірше, що може статися з людиною під час управління човном у такій ситуації – напад паніки", – каже військовослужбовець.

Попри те, що хлопець отримав 12 контузій, він продовжував виконувати бойові завдання, адже його "чекали такі самі хлопці, як він".

Управляти човном у бойових умовах Кирило навчився самостійно вже під час повномасштабного вторгнення рф. Зараз морпіх передає знання іншим, працюючи інструктором, йдеться в повідомленні.

Другие интереcные современные новости:

старый дизельный мотор

 

Когда покупается новый автомобиль, приходит время освободить гараж от старого. Это проблема для каждого третьего автовладельца.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 484 | Добавил: adminA | Теги: Forbes 30 до 30, список, Український, морпіх | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close