11:17
Умови постачання винищувачів Україні назвали у Німеччині

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус заявив про те, шо ФРН готова обговорювати постачання винищувачів Україні, але за кілька місяців. Про це він сказав в інтерв'ю ARD.

"Лише коли небо над Україною залишатиметься безпечним протягом трьох-чотирьох місяців, ми можемо говорити про подальші кроки", - сказав він.

Про те, що постачання західних літаків Україні поки що не обговорюється, говорив до Пісторіуса та канцлер Німеччини Олаф Шольц, але раніше західні політики не називали термінів, коли можуть почати вести про це повноцінні переговори.

Міністр оборони Польщі Маріуш Блащак, який теж брав участь у форматі "Рамштайн", сказав, що тема постачання F-16 Україні все ж таки обговорювалася.

"Це питання, яке порушувалося, і обговорюється вже багато місяців, насправді з перших днів вторгнення росії в Україну. Я думаю, що, як і інші питання, чи це питання танків Leopard або ракетних установок Patriot, це вимагатиме тиску на союзників "У нас всього 48 винищувачів F-16, але у союзників є набагато більше", - сказав він.

Другие интереcные современные новости:

 

Хрен является древним растением, происхождение которого никому доподлинно не известно.

Новость из рубрики: Здоровье и медицина |

Категория: Наука, техника и Hi-Tech | Просмотров: 219 | Добавил: adminA | Теги: Винищувач, f-16, україна, постачання, Німеччина | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close