00:04
Військові навчання з імітацією раптового нападу Китаю провів Тайвань

У середу війська Тайваню провели навчання, змоделювавши сценарій, за яким Китай раптово перетворює одне зі своїх регулярних навчань навколо острова на справжній напад. Про це повідомляє Reuters.

Під час навчань, проведених перед ЗМІ у східному окрузі Тайтунг на Тайвані, війська, танки і бронетранспортери просувалися по землі під звуки вибухів, відбиваючи імітоване вторгнення нападників.

У Міністерстві оборони країни заявили, що під час навчань “імітували ворожу армію, яка перетворювала навчання на війну під час патрулювання бойової готовності” з “замаскованими людьми”, які керували повітряними ударами та нападами спецназу на критичну інфраструктуру та інші цілі.

"Навчання з протидії проникненню на критично важливі об’єкти продемонстрували результати підготовки наших військ у мирний час", – сказав журналістам офіцер Ко Тінг-ї.

На випадок війни Тайвань планує використовувати своє гірське східне узбережжя, особливо дві тамтешні авіабази, як місце для перегрупування та збереження своїх сил, оскільки воно не стикається безпосередньо з Китаєм, на відміну від західного узбережжя Тайваню.

Цього ж дня міноборони повідомило про чергове патрулювання за участю 22 китайських літаків навколо Тайваню.

Тайвань, який Китай вважає своєю територією попри заперечення уряду в Тайбеї, заявляє, що збройні сили Китаю регулярно діють в небі та на морі навколо острова, намагаючись чинити тиск на Тайвань, щоб він прийняв китайський суверенітет.

Другие интереcные современные новости:


Вы зашли на авторынок и ваш взгляд буквально прикипел к гордо красующемуся Subaru. Возможно, что это и есть та самая любовь с первого взгляда и на всю оставшуюся жизнь.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 474 | Добавил: adminA | Теги: навчання, тайвань, військо, китай | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close