00:24
Виробництво на заводі у Шанхаї припиняє Tesla

Tesla завод шанхай Tesla припинила виробництво на своєму заводі в Шанхаї відповідно до попереднього плану призупинити більшу частину робіт в останній тиждень грудня, інформує Reuters.

Американський автовиробник скасував ранкову зміну і наказав усім працівникам свого найпродуктивнішого виробничого центру, що вони можуть розпочати свою перерву, повідомили джерела Reuters. Компанія не назвала причини.

Припинення виробництва відбувається на тлі зростаючої хвилі коронавірусу.

Одне з джерел повідомило, що працівники Tesla та її постачальники також захворіли в рамках цієї хвилі, що створило проблеми для операцій минулого тижня.

Tesla також бореться з підвищеним рівнем запасів, оскільки її другий за величиною ринок готується до спаду.

Минулого тижня завод у Шанхаї був зосереджений на виробництві моделей для експорту, додало джерело.

Раніше цього місяця агентство Reuters повідомило, що гігант електромобілів планував призупинити виробництво Model Y на заводі з 25 грудня до 1 січня.

Призупинення складання моделі Y наприкінці місяця буде частиною скорочення запланованого виробництва приблизно на 30% на моделі, що найбільше продається в Tesla.

Другие интереcные современные новости:

шляпа из газеты

 

В Китае широко обсуждается ноу-хау педагогов из провинции Аньхой, которые решили бороться с проблемой списывания в школьных классах с помощью шляп из газет.

Новость из рубрики: Культура и учёба |

Категория: Автомобили | Просмотров: 284 | Добавил: adminA | Теги: Tesla, завод, шанхай | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close