20:26
Заарештовано чоловіка у Лондоні, що гуляв по даху британського парламенту

Поліція Лондона затримала 23-річного молодика, який вночі вирішив прогулятися по даху британського парламенту. Чоловік провів ніч на даху будівлі.

Поліція Скотланд-Ярду офіційно визнала наявність екстреного виклику до стін Вестмінстерського палацу з приводу незаконного проникнення невідомого на дах. На місце одразу прибули також відправлені машини пожежної охорони, швидкої допомоги та психологи.

Чоловік безупинно переміщався по периметру; через велику кількість декору на фасаді неоготичного палацу стежити за ним поліції було непросто і, врешті-решт, він зник з очей. Відповідно до офіційного звіту Скотланд-Ярду, протягом всієї ночі порушник громадського порядку залишався на даху і о 5:00 ранку добровільно спустився вниз, де був негайно заарештований.

Співробітники охорони правопорядку доставили порушника в центральне відділення поліції і наразі проводять розслідування.

Другие интереcные современные новости:

 

 

Сохраняют полный комплект витаминов: Диетолог рассказала о пользе замороженных продуктов.

Новость из рубрики: Справки и рецепты |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 1010 | Добавил: adminA | Теги: чоловіка, арешт, даху британського парламенту, Лондоні | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close