00:03
Зеленський: До кінця листопада Україна підготує мирний план

Президент Володимир Зеленський заявив, що план дій для досягнення миру в Україні буде готовим до кінця листопада. Повідомив Зеленський в інтерв'ю японській державній телерадіокомпанії NHK

Зеленський наголосив, що не може реагувати на заклики до припинення вогню, поки Росія продовжує окупувати українську територію.

"Президент заявив, що Київ розпочне детальні дискусії з відповідними країнами щодо територіальної цілісності та інших питань. Він повідомив, що створить план дій для досягнення миру до кінця листопада", – пише NHK.

Інтерв'ю з українським президентом було записано у п'ятницю в Києві.

"Терпіння, підтримка і дипломатичний тиск – ось три фактори для справедливого завершення війни. Якщо США та європейські країни збережуть єдність, це буде додатковим тиском і покаже москві, що у неї немає жодного шансу".

Більше деталей: Зазначається, що цього місяця офіційні особи в Києві контактували з кампаніями кандидата в президенти США Дональда Трампа та віцепрезидентки США Камали Гарріс.

"Ми контактували з його (Трампа) командою. Трамп сказав мені, що він доступний для будь-яких питань, і що у мене є його номер телефону", – розповів Зеленський.

Другие интереcные современные новости:


Заметили, что ваши ноготки изменили цвет или появились углубления? Самое время обратиться за помощью к специалисту!

Новость из рубрики: Здоровье и медицина |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 615 | Добавил: adminA | Теги: ПЛАН, Листопад, україна, мир | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close