19:59
ЗМІ: медичний сервіс helsi.me перейшов під контроль путінського олігарха

У середині серпня мобільний оператор Kyivstar закрив угоду щодо придбання 69,99-відсоткової частки у капіталі ТОВ "Хелсі Україна". До цієї компанії належить найбільша в Україні медична інформаційна система helsi.me. У ній містяться дані близько 23 млн громадян. До helsi.me підключено понад 1,3 тис. клінік. Її послугами користуються близько 50 тис. медпрацівників.

Подробиці

Власником Kyivstar є телекомунікаційна група VEON, яка належить консорціуму "Альфа-Груп". До її співвласників входить Михайло Фрідман. За даними ЗМІ, російський мільярдер належить до ближнього кола голови РФ Володимира Путіна. Після початку вторгнення влада Великобританії внесла олігарха до переліку підсанкційних фізосіб.

Аудиторія програми helsi.me оцінюється в 4 млн чол. Щомісяця українці бронюють через неї понад 10 млн медичних консультацій. Згідно з оцінкою Forbes, вартість сервісу складає близько 10 млн USD. До початку війни вона була вчетверо більшою.

Другие интереcные современные новости:


Машина, находящаяся в кредите – не самое приятное приобретение. Это понимают все автомобилисты, которые мечтают стать владельцами подержанного автомобиля с минимальным пробегом.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Здоровье и медицина | Просмотров: 256 | Добавил: abel | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close