00:19
Змінила логотип компанія Citroën

Citroën зміна логотип Французький автовиробник Citroën оголосив про зміну фірмового стилю відповідно до нових ринкових умов та технологій.

Так, наступного року для деяких моделей буде впроваджено оновлений логотип. Він був розроблений власною командою дизайнерів Citroën за підтримки Stellantis Design Studio, глобального дизайнерського агентства бренду. Він втрачає хромоване покриття та буде використовується в дилерських центрах, корпоративних будівлях, мерчандайзингу та документації. Говорячи про модифікований значок, генеральний директор Citroën Вінсент Кобі описав його як «елегантний символ прогресу» на шляху до суто електричного майбутнього.

Разом із логотипом бренд Stellantis також представляє новий слоган: "Ніщо не рухає нами так, як Citroën".

Нагадаємо, у березні українське представництво концерну Stellantis запустило програму безкоштовного сервісного обслуговування і ремонту автомобілів, що належать державним та комунальним установам нашої країни. Протягом останніх півроку автомобілі брендів Peugeot, Citroën, Opel безкоштовно отримували комплексне технічне обслуговування та ремонтні роботи.

 

Другие интереcные современные новости:

далекая звезда

 

Ученые астрофизики из Федеральной политехнической школы Лозанны обнаружили очень далекую и редкую звезду с одной странностью – она обладала крайне низким содержанием металлов.

Новость из рубрики: Технологии и IT |

Категория: Автомобили | Просмотров: 297 | Добавил: adminA | Теги: логотип, Зміна, Citroën | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close