00:10
Знищення Бахмута єдине "досягнення" росії у війні - екс-директор ЦРУ

Під час протистояння військовій агресії росії український народ продемонстрував неймовірну здатність мобілізуватися і протистояти ворогу, і це викликає захоплення в усього світу.

Про це повіідомив  член Ради Безпеки КБФ, командувач Центрального командування США у 2008-10 роках, директор ЦРУ у 2011-12 роках генерал Девід Петреус під час спеціальної події Київського безпекового форуму.

"Увесь світ слідкує за вашою країною і захоплюється вами. Те, як українці мобілізувалися як народ, – це неперевершено. Я захоплююсь патріотизмом і витримкою українського народу", - підкреслив генерал.

Він наголосив, що українські Збройні Сили вразили увесь світ, коли виграли битву за Київ, Суми, Чернігів, Харків, відвоювали Херсон.

"Єдине досягнення російських військ за зимовий наступ, який вони здійснили, – це знищення міста Бахмут і захоплення його ціною життів 25 тисяч солдат", - сказав Девід Петреус.

Екс-директор ЦРУ також наголосив, що пишається бути членом Ради безпеки Київського Безпекового Форуму: "Ми багато говоримо про винахідливість України, здатність до адаптації. І місце, де ми сьогодні проводимо цей захід, ще раз доводить це. Яка ще країна може перелаштувати паркінг під місце проведення заходу такого рівня? Це ще одне підтвердження того, що українці дуже винахідливі", - сказав він.

 

Другие интереcные современные новости:

 

Украинские предприниматели, занимающиеся обслуживанием и ремонтом автомобилей, в первую очередь преследуют цель привлечения новой клиентуры.

Новость из рубрики: Бизнес и производство |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 664 | Добавил: adminA | Теги: війна, Бахмут, Росія, цру | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close