00:20
140 т черешні збере Уманська фруктова компанія

черешня Цього року в "Уманській фруктовій компанії" — четвертий сезон збору врожаю черешні. Планується зібрати близько 140 тонн. Про це розповіла керівник проєкту "Уманська фруктова компанія" Оксана Гордій.

"Взагалі спрогнозувати, яким буде врожай, дуже складно. На це впливає запилення, розташування зав’язі. В одній частині саду він може бути більшим, в іншій — меншим. Цьогорічна весна була значно кращою, ніж минулорічна, але один із наших основних сортів через холодні ночі все ж запилився недостатньо, на ньому трохи недоотримаємо врожаю. Минулого року ми 4-5 ночей, коли були приморозки, ночували у саду, цього року такого не було. У нас частина саду вкрита протиградовою сіткою, вона теж трохи захищає від холоду", — розповіла Оксана Гордій.

За її словами, урожайність з одного дерева дуже різна. Наприклад, минулого року урожайність одного сорту була 3,5 кг з дерева, а з іншого — 15 кг. Ті плоди, яких було менше, мали 32+ і до 40 мм у діаметрі, і це була одна ціна. А ті, що 15 кг з дерева, були дрібніші, зрозуміло, що й ціна теж різнилась. Розміри та якість у реалізації ягід відіграють основну роль.

З логістикою у ТОВ "Уманська фруктова компанія" нині проблем не бачать. Єдине, відмічають зміну напряму збуту. Минулого року було багато покупців з Одеси, цього ж сезону ягода поїде в Київ, центральні та західні регіони.

Другие интереcные современные новости:

Масло в МКПП


Любой водитель, приобретая подержанный автомобиль, обязан проверить его механизмы и системы. Безусловно, предыдущий владелец провел предпродажную подготовку.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Бизнес и производство | Просмотров: 364 | Добавил: adminA | Теги: Уманська, фруктова, Черешня | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close