10:21
2,5 млрд доларів додатково надасть Україні світовий банк

Відтак, цей грант надає пряму підтримку бюджету України в межах проєкту Світового банку "Державні видатки на зміцнення адміністративної спроможності в Україні (PEACE)" для підтримки основних послуг та основних державних функцій в умовах повномасштабної війни, що триває. Про це йдеться на офіційному сайті Світового банку.

У кредитно-фінансовій установі зазначили, що кошти, надані Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), будуть передані уряду України після проведення відповідної перевірки Світовим банком прийнятних витрат.

Кошти, надані Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), будуть перераховані уряду України після відповідної перевірки прийнятних витрат Світовим банком.

У повідомленні наголошується, що цей додатковий фінансовий пакет до проєкту PEACE базується на попередніх грантах і спрямований на підтримку ключових секторів, зокрема охорону здоров’я, школи, виплату пенсій, виплати для внутрішньо переміщених осіб, програми соціальної допомоги та заробітну плату для працівників, які надають основні державні послуги.

Своєю чергою, президент Світового банку Девід Мальпасс заявив про подальшу підтримку народу України. За його словами, Світовий банк з початку війни надав Україні 20,6 мільярда доларів фінансової допомоги. З цієї суми 18,5 млрд доларів уже виплачено.

Другие интереcные современные новости:

город на марсе маска

 

Гендиректор компании SpaceX Илон Маск заявил, что у него есть планы по строительству на Марсе города, который полностью будет независим от планеты Земля.

Новость из рубрики: PR, реклама и маркетинг |

Категория: Экономика и финансы | Просмотров: 187 | Добавил: adminA | Теги: світовий, банк, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close