16:13
Активи рФ на 8,8 мільярда доларів заморозила Швейцарія

Швейцарія "заморозила" приблизно 7,7 мільярда швейцарських франків (8,81 мільярда доларів) фінансових активів, що належать росіянам, відповідно до санкцій, спрямованих на покарання Москви за її вторгнення в Україну. Про це заявив швейцарський уряд у п'ятницю, передає Reuters.

Як зазначається, ця цифра є попередньою оцінкою. Державний секретаріат з економічних питань Швейцарії (SECO) заявив, що ця цифра може бути змінена. Точніша інформація очікується до кінця другого кварталу 2024 року, коли швейцарські банки звітуватимуть уряду.

На визначення точної цифри впливає кількість осіб, які були додані або вилучені з санкційного списку Швейцарії, а також судові справи щодо заморожування або розблокування додаткових активів.

Торік влада Швейцарії в межах санкцій Європейського Союзу заблокувала російські активи у країні на суму близько 7,5 мільярда швейцарських франків (8,03 мільярда доларів).

Другие интереcные современные новости:

старый дизельный мотор

 

Когда покупается новый автомобиль, приходит время освободить гараж от старого. Это проблема для каждого третьего автовладельца.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Экономика и финансы | Просмотров: 812 | Добавил: adminA | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close