20:25
Аномальна спека у Пакистані вбила понад 120 осіб

Від аномальної спеки в Пакистані померли не менш ніж 122 осіб. Стовпчики термометрів у деяких районах на півдні країни досягли позначки 45 градусів за Цельсієм. Більшість жертв - 114 - припадає на Карачі, найбільше місто ісламської республіки, повідомляє NEWSru.com.

Міністр охорони здоров'я провінції Сінд Саєд Магнеджо, слова якого наводить AFP, розповів, що "з 20 червня в Карачі загинуло 114 людей і ще вісім осіб - у трьох районах південної провінції Сінд". Йдеться про Сібі, Тхарпаркар і Шекхупур.

Глава відомства додав, що у всіх лікарнях запроваджено режим надзвичайного стану - лікарям, зокрема, забороняється залишати медзаклади. За прогнозами метеорологів, спека в Пакистані не спадатиме ще кілька днів.

Як повідомив керівник служби невідкладної допомоги лікарні Карачі доктор Сімі Джамалі, в лікарні від теплового удару померло понад 100 осіб.

На початку червня температура повітря на півдні республіки піднімалася до 47 градусів за Цельсієм. Тоді жертвами аномальної спеки стали щонайменше 25 осіб.

Схожа ситуація спостерігається і в сусідній з Пакистаном Індії. У травні від спеки там загинули понад 2,2 тисячі осіб.

Другие интереcные современные новости:

 

Украинские предприниматели, занимающиеся обслуживанием и ремонтом автомобилей, в первую очередь преследуют цель привлечения новой клиентуры.

Новость из рубрики: Бизнес и производство |

Категория: Здоровье и медицина | Просмотров: 1109 | Добавил: adminA | Теги: Пакистан, аномальна спека, вбила 120 осіб | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close