15:44
Anvelopele Lassa

anvelopele Lassa Marca Lassa produce anvelope de vară, iarnă și all season pentru autoturisme, jeep-uri și crossover, vehicule comerciale și de marfă, precum și anvelope agricole și industriale. În Moldova, pentru o perioadă nu prea lungă de timp, anvelopele Lassa au devenit numărul unu în vânzări pe segmentul anvelopelor noi pentru pasageri, iar anvelopele pentru camioane ușoare sub acest brand s-au dovedit a fi anvelope fenomenal de durabile și de lungă durată. Brandul Lassa este deja bine cunoscut consumatorilor și, după cum arată studiile, devine din ce în ce mai recunoscut în fiecare an.

Vânzările de anvelope Lassa cresc nu numai în Moldova. Șoferii din 80 de țări din întreaga lume apreciază această marcă și își lasă feedback pozitiv pentru performanța remarcabilă de condus, care în același timp este oferită la prețuri foarte atractive. În plus, conducerea companiei urmărește să dezvolte marca în sine prin desfășurarea de campanii de publicitate active și sponsorizarea competițiilor sportive.

După cum știți, o combinație excelentă de calitate și preț este cheia succesului pentru majoritatea produselor din orice domeniu al vieții. Lassa creează această „formulă de aur” în primul rând prin cea mai recentă tehnologie. A doua fabrică Lassa este una dintre cele mai moderne din lume. Utilizează tehnologii 4.0: accentul în domeniul producției și controlului este pus pe inteligența artificială. La fabrica „inteligentă” Lassa din Aksaray, factorul uman este eliminat, ceea ce înseamnă că și defectele, practic, nu sunt. Automatizarea profundă a producției reduce foarte dramatic costurile și reduce presiunea asupra mediului. Iar un mare centru de cercetare dezvoltă și implementează în mod activ tehnologii moderne care măresc fiabilitatea, confortul și calitatea condusului anvelopelor produse. Realizările lui Lassa au fost foarte apreciate de experții din industria anvelopelor: fabrica din Aksaray a fost recunoscută drept principalul eveniment mondial din industria anvelopelor în 2018.

Datorită acestei inovații strategice, marca Lassa aduce modele excelente pentru utilizare universală, anvelope de performanță și anvelope off-road.

anvelopele Lassa

Lassa este sensibilă la cerere și aduce în fiecare an noi dimensiuni și modele pe piață. Se poate observa că în ultima perioadă a existat o tendință de creștere a diametrelor anvelopelor, iar consumatorii acordă mai multă atenție modelelor all-season. O altă tendință este reducerea consumului de energie și respectarea generală a mediului. Toate aceste tendințe își găsesc rapid drum în noi modele, tehnologii și dimensiuni de anvelope Lassa.

Puteți cumpăra anvelopele Lassa de la dealer-ul oficial și exclusiv din Moldova - anvelope.md (o marcă de specializare a Agropiese TGR). Magazinul online anvelope.md oferă întotdeauna cea mai bună gamă de anvelope Lassa (iarna și vara), cu livrare promptă la Chișinau și în toată Moldova.

Другие интереcные современные новости:

Сушеные дары моря


Возможность длительного хранения, легкость доставки на дальние расстояния, доступная цена и отменные вкусовые качества делают сушеные морепродукты незаменимо быстрой закуской.

Новость из рубрики: Справки и рецепты |

Категория: Автомобили | Просмотров: 1990 | Добавил: adminA | Теги: Lassa, anvelopele | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close