00:07
Авторів образливих коментарів каратиме YouTube

Компанія Google оновила правила модерації коментарів на YouTube – тепер платформа каратиме авторів образливих коментарів.

Згідно з новим регламентом, YouTube стежитиме за коментарями та попереджуватиме користувачів, які залишають коментарі, що не відповідають принципам спільноти відеохостингу. У випадку, якщо користувач не прислухається до попередження та повторить порушення, YouTube заблокує його на 24 години.

"Ми хочемо захистити авторів від користувачів, які намагаються негативно вплинути на спільноту за допомогою коментарів", – пояснюють у YouTube.

Зазначається, що сервіс також впроваджує систему арбітражу. З його допомогою користувачі, які потрапили в бан, зможуть спробувати оскаржити рішення модераторів.

Нові правила на YouTube набули чинності 14 грудня. Спочатку система попереджень та банів працюватиме лише за коментарями, написаними англійською мовою.

Другие интереcные современные новости:


С помощью этой статьи мы расскажем подробнее о правилах игры в большой теннис. Если вы собираетесь идти в теннис, правила игры для чайников помогут вам.

Новость из рубрики: Спорт и туризм |

Категория: PR, реклама и маркетинг | Просмотров: 222 | Добавил: abel | Теги: Youtube, коментар, автор, покарання | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close