08:52
Через сильні буревії у Польщі загинула жінка і постраждала 9-річна дитина

Сильні буревії, які пронеслися в неділю по всій території Польщі, завдали значних втрат кільком регіонам, особливо на заході країни.

В результаті дії стихії загинула одна жінка, постраждала 9-річна дитина, передає Укрінформ.

Найбільше постраждало Великопольське воєводство, де сильний вітер, який подекуди сягав 90 км/год, зривав дахи будинків, перевертав дерева, пошкоджував лінії електропередач. Рятувальники в цьому регіоні кількасот разів виїжджали для усування наслідків буревіїв.

Стихія також зачепила й інші регіони країни, зокрема Мазовецьке, Любуське, Підляське, Вармінсько-Мазурське та Люблінське воєводства.

В результаті падіння дерева на автомобіль в Любуському воєводстві на південному заході РП загинула жінка, а у Великопольському воєводстві схожа ситуація призвела до травмування 9-річної дитини.

Стихія затримала в дорозі і прем’єр-міністра Польщі Еву Копач, яка в неділю поверталася потягом з робочої поїздки до Малопольського воєводства на півдні країни. Потяг Краків-Варшава через погані погодні умови змушений був затриматися і прибув до столиці Польщі з годинним відставанням від графіку.

Другие интереcные современные новости:

 

Хрен является древним растением, происхождение которого никому доподлинно не известно.

Новость из рубрики: Здоровье и медицина |

Категория: Здоровье и медицина | Просмотров: 998 | Добавил: adminA | Теги: загинула жінка, 9-річна дитина, Польща, сильні буревії | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close