07:59
Чим здивує Mazda цього року

Технічні характеристики

Mazda CX 9 У Mazda CX-9 встановлено атмосферний газовий агрегат MZI об'ємом 3,7 літра, що має шість V-подібних "горщиків", алюмінієвий блок циліндрів, послідовне управління клапанами та багатоточкове вприскування палива.

Шість генерує 277 кінських сил при 6250 об/хв і 367 Нм крутного моменту, що реалізується при 4250 об/хв.

З точки зору динаміки, позашляховик класу люкс не світить - розгін з місця до перших 100 км/год займає 10,1 секунди. Максимальна швидкість автомобіля обмежена приблизно 192 км / год, а середня витрата палива в режимі змішаного водіння не перевищує 11,3 л на "сотню" (15,4 л у місті, 9 л на шосе).

Серцем Mazda CX-9 першого покоління є платформа Ford CD3 з опорною конструкцією кузова і поперечним двигуном. Незалежна підвіска коліс, встановлена ​​"по колу" на кросовері - стійки McPherson спереду і багатозвенна архітектура ззаду.

Кермо рейки та шестірні включає гідравлічний гідропідсилювач керма і кожне з чотирьох коліс має вентильовані диски на гальмівній системі. Автомобіль стандартно оснащений ABS, ESP, DSC та іншими сучасними "помічниками".

Повний комплект

На українському ринку продажі Mazda CX-9 першого покоління припинилися у грудні 2015 року через надзвичайно низький попит.

Базове обладнання позашляховика поєднує в собі шість подушок безпеки, тризонний кондиціонер, шкіряну оббивку, біксенонову головну оптику, 20-дюймові колісні диски, систему доступу без ключа та систему запуску двигуна, мультимедійний комплекс, повнофункціональні аксесуари, ABS, ESP і інше обладнання.

Mazda CX 9

Семимісний повнорозмірний кросовер Mazda 2018 CX 9 - позашляховик японської компанії другого покоління. Перше покоління почалося у 2007 році. Автомобіль має передньодвигунну систему, повний привід або передній привід. Кросовер CX-9 характеризується наступними перевагами:

  • Яскравий індивідуальний дизайн.
  • Потужний привід.
  • Широке обладнання.
  • Затишний салон.
  • Висока безпека.
  • Загальна надійність.

Внутрішні зміни

Нова Mazda CX 9 отримала повністю оновлений салон. Водночас він став більш ергономічним та зручним. У салоні першим, що виділяється, є незвичайний трирівневий дизайн центральної консолі. У верхній частині є спеціальні отвори для внутрішнього повітряного потоку. Монітор інформаційно-розважального комплексу встановлений посередині. А в нижньому ряду - кліматичні дифузори, в широкому хромованому краї та бардачку.

Якщо у Вас залишились запитання, Ви можете звернутись до офіційного дилера Mazda в Україні - https://mazda.niko.ua/.

Другие интереcные современные новости:

 

Больше половины жителей Украины сталкиваются с вторичным автомобильным рынком. Он помогает обрести желаемое транспортное средство, либо обменять свое на деньги.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Автомобили | Просмотров: 563 | Добавил: adminA | Теги: Mazda CX 9 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close