11:12
Дані понад 200 мільйонів користувачів Twitter зламали хакери

хакер Хакери викрали адреси електронної пошти понад 200 мільйонів користувачів Twitter і опублікували їх на хакерському форумі. Про це повідомляє Reuters з посиланням на ізраїльського дослідника кібербезпеки.

"Злом призведе до великої кількості хакерських атак, цілеспрямованого фішингу та доксингу (пошук та публікація персональних даних)", – написав у LinkedIn Алон Гал, співзасновник ізраїльської компанії з моніторингу кібербезпеки Hudson Rock. Гал назвав цей випадок "одним із найзначніших витоків, які він бачив".

У Twitter не прокоментували звіт Гала, який він вперше опублікував у соціальних мережах 24 грудня, і не відповіли на запити про порушення після цієї дати. Також не зрозуміло, чи були вжиті певні заходи для розслідування чи розв'язання цієї проблеми.

Про хакерів, які стоять за зломом, та їх місцезнаходження, нічого не відомо. Це могло відбутися ще у 2021 році, пише Reuters, тобто до того, як Ілон Маск став власником Twitter.

Інформація щодо масштабу витоку спочатку була іншою: у грудні стверджувалося, що було вкрадено 400 мільйонів адрес електронної пошти та номерів телефонів.

Другие интереcные современные новости:


Машина, находящаяся в кредите – не самое приятное приобретение. Это понимают все автомобилисты, которые мечтают стать владельцами подержанного автомобиля с минимальным пробегом.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Технологии и IT | Просмотров: 243 | Добавил: adminA | Теги: користувач, twitter, хакер, взлом | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close