10:14
Де росія може розпочати новий наступ в Україні назвав Данілов

Новий наступ російських військ може розпочатися у Харківській чи Запорізькій областях. Про це повідомив в інтерв'ю секретар РНБО Олексія Данилова виданню Reuters.

"Спроби наступу або на Харківському, або на Запорізькому напрямку, звичайно, будуть зроблені, - сказав він. При цьому, Данілов зазначив, наскільки спроби росіян будуть успішними, "залежатиме від нас".

На думку Данілова, активізація наступальних дій пов'язана з річницею війни та "їм треба щось показати перед своїм народом".

"У них має бути велике бажання зробити щось велике, як вони це бачать, до цієї дати", - додав він.

Як повідомлялось, за даними Інституту вивчення війни, російське військове командування поспішає розпочати новий великий наступ для захоплення Донецької області, не маючи достатньої бойової потужності, та ставить нереалістичні терміни.

Другие интереcные современные новости:

 

Больше половины жителей Украины сталкиваются с вторичным автомобильным рынком. Он помогает обрести желаемое транспортное средство, либо обменять свое на деньги.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 215 | Добавил: adminA | Теги: Данілов, наступ, Росія, україна, війна | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close