00:14
Дипломатичний кінець війни в Україні обговорять лідери G7

війна Україна Країни "Великої сімки" побоюються продовольчої кризи. Політики хочуть домовитись мирно, але готуються до того, що переговори можуть не допомогти.

Лідери країн "Великої сімки" (G7) на саміті обговорять можливість дипломатичного закінчення розв'язаної росією війни проти України. Про це заявив держсекретар США Ентоні Блінкен під час брифінгу з міністеркою закордонних справ Німеччини Анналеною Бербок.

"Наслідки російської агресії проти України обговорять найближчими днями. Буде порушено питання про можливий пошук дипломатичного рішення та підготовка до ситуації, якщо такої можливості не буде", — наголосив держсекретар.

Блінкен додав, що всі країни G7 надають Україні військову, економічну та гуманітарну підтримку.

"Влада країн тисне на Росію, щоб вона припинила цю загарбницьку війну. Ми розглянемо способи впливу на поглиблення зусиль у всіх напрямках", — пообіцяв він.

Анналена Бербок заявила, що міжнародні партнери намагаються боротися з продовольчою кризою, що насувається, викликаною повномасштабною війною в Україні.

"Ми разом працюємо проти цинічної зернової війни росії, яка загрожує дестабілізувати країни. Ми не дозволимо, щоб ця війна втомила світ голодом", — сказала вона.

Міністерка закордонних справ Німеччини повідомила, що в Україні збудують тимчасові елеватори для зберігання й експорту зерна.

Другие интереcные современные новости:

старый дизельный мотор

 

Когда покупается новый автомобиль, приходит время освободить гараж от старого. Это проблема для каждого третьего автовладельца.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Экономика и финансы | Просмотров: 332 | Добавил: adminA | Теги: Кінець, G7, війна, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close