10:48
Для України у Великій Британії створили дрон-камікадзе

Міноборони Великобританії займається програмою зі створення дронів-камікадзе, призначених для використання Збройними силами України (ЗСУ). Про це з посиланням на британську компанію QinetiQ, яка бере участь у відповідній секретній програмі, пише The Drive.

Американське видання стверджує, що під керівництвом британського військового відомства розроблено та проведено льотні випробування кількох експериментальних безпілотників, частину з яких буде відправлено в Україну, наприклад, надрукований на 3D-принтері дрон-камікадзе з трикутним крилом.

Наголошується, що в ході випробувань безпілотники, що створюються під керівництвом Міноборони Великобританії, проходять випробування, зокрема щодо протидії системам радіоелектронної боротьби (РЕБ). Загалом у програмі, за даними видання, взяли участь п’ять компаній-розробників літальних апаратів.

 

Другие интереcные современные новости:

проверить АКПП


Управлять транспортным средством, которое комплектуется автоматической коробкой передач, очень удобно и комфортно. Не нужно самостоятельно следить за переключением передач.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Наука, техника и Hi-Tech | Просмотров: 198 | Добавил: adminA | Теги: дрон-камікадзе, україна, Британія, велика | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close