00:13
До деменції призводить неправильна поза для сну

Неправильна поза для сну провокує деменцію. При даному захворюванні послаблюються когнітивні функції, і виникають проблеми з пам’яттю.

Деменція може виникнути внаслідок віку та генетики, а також здорового способу життя, включаючи харчування, фізичну активність та сон. Аміні повідомила, під час сну людина приймає пози, які впливають на стан нервової системи.

Сон на боці – найкорисніший для нормального функціонування мозку людини. За допомогою даного положення мозок швидше очищає інтерстиціальні відходи. Таким чином людина отримує велику кількість переваг, у тому числі зменшується ризик виникнення неврологічних недуг, зокрема хвороба Паркінсона або хвороба Альцгеймера.

Щоб підтвердити дану теорію, необхідно провести додаткові дослідження. Найбільш нерекомендуемой позою є положення на животі. В результаті цього виникають хворобливі відчуття спині і шиї, скутість суглобів і м’язів.

 

Другие интереcные современные новости:

Сушеные дары моря


Возможность длительного хранения, легкость доставки на дальние расстояния, доступная цена и отменные вкусовые качества делают сушеные морепродукты незаменимо быстрой закуской.

Новость из рубрики: Справки и рецепты |

Категория: Здоровье и медицина | Просмотров: 635 | Добавил: adminA | Теги: сон, деменція, поза | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close