21:19
Досвід країн НАТО за допомогою Норвегії перейматиме агентство оборонних закупівель Міноборони

Пресслужба Міністерства оборони України повідомила:

"Угода, розрахована на три роки, дасть змогу українським фахівцям вивчати й надалі імплементувати стандарти та протоколи країн НАТО у сфері оборонних закупівель для поліпшення їхньої ефективності та зниження корупційних ризиків. Фінансування угоди на початковому етапі здійснюватиме норвезька сторона".

Директор NDMA Гро Джере під час підписання угоди в Осло заявила:

"Ця угода про наміри - початок тривалої та плідної співпраці між нашими агентствами. Я здивована тим, що Україна здатна поставити пріоритет у створенні нового відомства в такий важкий воєнний час. Я думаю, що це багато що говорить про відданість і професіоналізм, які ви демонструєте, захищаючи свою країну".

Міністр оборони України Олексій Резніков розповів:

"Для нас незмінною є тема створення доброчесності та транспарентності в процедурах закупівель і не тільки. Будь-які ризики корупції мають бути нівельовані, а сектор має бути реформований. Довіра партнерів і спільні реформи - найкращий доказ того, що ми рухаємося в правильному напрямку".

Другие интереcные современные новости:

город на марсе маска

 

Гендиректор компании SpaceX Илон Маск заявил, что у него есть планы по строительству на Марсе города, который полностью будет независим от планеты Земля.

Новость из рубрики: PR, реклама и маркетинг |

Категория: Экономика и финансы | Просмотров: 192 | Добавил: adminA | Теги: Норвегія, оборонна, НАТО, Міноборони, закупівелі | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close