00:05
Форум оборонних індустрій проведуть Україна й Данія

Кулеба, міністр закордонних справ України, заявив, що Україна разом з Данією проведуть форму оборонних індустрій з фокусом на виробництві дронів. Крім того, країни розпочнуть переговори щодо безпекових зобов'язань.

Кулеба зазначив, що Данія має високий потенціал у виробництві дронів:

"Тому ми домовилися, що міністерства закордонних справ спільно з міністерствами оборони, а також Міністерством стратегічних галузей промисловості, організують українсько-данський форум оборонних індустрій. Ми зробимо особливий фокус на розвитку спільних проєктів із виробництва дронів.

Ларс Лекке Расмуссен, міністр закордонних справ Данії, повідомив про домовленість щодо початку переговорів про зобов'язання у безпековій сфері.

"Ми відчуваємо відповідальність допомогти Україні досягти повної територіальної цілісності, боротися з російськими силами вторгнення і стати повноправним членом ЄС. Я сьогодні обговорив це з моїм хорошим другом Дмитром. І ми домовилися, що зараз ми розпочнемо конкретні переговори щодо безпекових зобов'язань. Сподіваємося, що в не надто віддаленому майбутньому ми домовимося про двосторонню угоду між Данією та Україною".

Також очільник данського МЗС обговорив з українським колегою конкретні кроки, як Данія може допомогти Україні відновити повний контроль над своїми територіями.

Другие интереcные современные новости:

как похудеть без диеты

 

Для многих "диета" может быть плохим словом. Но потеря веса не должна сводиться только к ограничениям. На самом деле, есть много вещей, которые вы можете добавить в свою жизнь, чтобы похудеть.

Новость из рубрики: Мода и красота |

Категория: PR, реклама и маркетинг | Просмотров: 727 | Добавил: adminA | Теги: індустрія, україна, форум, Данія, оборонна | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close