09:05
Голова Верховної Ради пояснив, коли в Україні відбудуться найближчі вибори

вибори в Україні Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук розповів, що парламентські вибори будуть після перемоги України. Для їх проведення потрібні зміни в законодавстві. Про це Стефанчук розповів в інтерв'ю LIGA.net.

"Багато міжнародних колег під час спілкування питають: "Чи думаєте ви про наступні вибори?". Я їм завжди кажу: "Ми думаємо про нашу перемогу, а вибори мають бути після нашої перемоги". І тут вже дійсно потрібні будуть зміни в законодавство", - заявив Стефанчук.

Спочатку парламент повинен пояснити, які це будуть вибори, додав він.

"Бо Конституція передбачає тільки два види виборів: чергові та позачергові. Післячергових не існує. І ще є ціла низка інших законодавчих неузгодженостей. Треба зрозуміти, як нам виходити з цієї юридичної плутанини" - пояснив Руслан Стефанчук.

У період воєнного стану проводити будь-які вибори неможливо.

"Без забезпечення участі у виборах військовослужбовців, людей, які виїхали за кордон і отримали тимчасовий притулок в інших країнах, без забезпечення безпеки виборчого процесу, без інших дрібніших питань, - це неможливо", - вважає Голова Верховної Ради.

Другие интереcные современные новости:

Масло в МКПП


Любой водитель, приобретая подержанный автомобиль, обязан проверить его механизмы и системы. Безусловно, предыдущий владелец провел предпродажную подготовку.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 495 | Добавил: adminA | Теги: україна, вибори | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close