11:07
Гранти $5000 дадуть креативним українцям

грант Міністерство культури та інформаційної політики спільно з Київською школою економіки запустили грантову програму в 1 млн. доларів для креативних підприємців. Про це повідомили на сайті Мінкульту.

Хто організатор грантової програми

Гранти надаватимуться у рамках вже чинної програми благодійного фонду КШЕ Talents for Ukraine, участь у якій візьме і міністерство.

Як зазначили у Мінкульті, програма Talents for Ukraine спрямована на те, щоб утримати та розвивати талановитих українців у країні.

Хто може отримати кошти

Участь у програмі можуть брати українці, які мають проривні ідеї та можуть мислити поза межами, талановиті та нестандартні, мають нетривіальний унікальний хід думок та яскравий розум.

Загальний фонд – 1 мільйон доларів, залучених від іноземних донорських організацій.

Охочі отримати грант мають описати свою нестандартну ідею, надавши обґрунтування, чому допомога має бути виділена саме їм. Тим, чиї ідеї буде підтримано, виплатять від 5000 доларів на підтримку, а також втілення задуму.

При цьому йдеться про креативних підприємців, які вже мають свою організацію або планують її створення. При цьому гранти можуть отримати ФОП та фізичні особи, які, незважаючи на війну, залишилися працювати в Україні. Підтримка виплачується лише один раз одній людині чи творчому колективу.

Як подати заявку

Повідомити про бажання взяти участь у першому етапі відбору можна через гугл-форму, в якій потрібно описати ідею та пояснити важливість її втілення. При цьому наявність кошторису є обов'язковою.

На другому етапі відбору організатори грантової програми зв'язуватимуться з учасниками для обговорення подальших дій, а на третьому - ФОП та фізособам виплачуватимуть кошти.

Конкурс триватиме доти, доки заявлена ​​сума фонду програми в 1 млн. доларів не вичерпається.

Розмір грантів

На кожного учасника передбачено по 5000 доларів, але за потреби отримати більшу суму, учасник може обґрунтувати потребу у додатковій підтримці та отримати більше коштів.

Другие интереcные современные новости:

давление масла в двигателе


Моторное масло внутри двигателя представляет собой рабочую специальную жидкость, которая способствует предотвращению трения между металлическими частями.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Экономика и финансы | Просмотров: 255 | Добавил: adminA | Теги: українці, програма, Грант | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close