00:14
Інноваційний підводний дрон презентували у США

Новий підводний безпілотник Manta Ray показали у США. Прототип дрона пройшов випробування у морі, повідомили у компанії-розробниці DARPA. Масштабні тестування Manta Ray пройшли біля узбережжя Південної Каліфорнії у лютому-березні 2024 року та продемонстрували гідродинамічні характеристики, включаючи використання усіх режимів руху під водою.

Успішне повномасштабне випробування Manta Ray підтверджує готовність транспортного засобу рухатися до реальних операцій після того, як його швидко зібрали в польових умовах із модульних підрозділів. Інформації про цей дрон поки не багато.

На опублікованих фото підводний безпілотник Manta Ray схожий із величезним морським скатом. Пересуватися підводний безпілотник може на далекі відстані, а тобто може довго працювати без підзарядки. Збирається він доволі швидко в польових умовах, за рахунок модульних секцій. Manta Ray має кілька відсіків, різного розміру для корисного навантаження, проте скільки саме кг він може переносити і чого, не розголошують. DARPA нині співпрацює з ВМС США, щодо тестування та переходу на цю новітню технологію.

 

Другие интереcные современные новости:


Ремонт иномарки с применением бюджетных аналогов – это риск. Китайские запчасти может и подойдут, но прослужат недолго и могут привести к повышенному износу ключевых узлов.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Технологии и IT | Просмотров: 531 | Добавил: adminA | Теги: США, підводний, Manta Ray, Дрон | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close