19:47
Як економити на пальному та заправлятися у задоволення — поради водіям

Як економити на пальному та заправлятися у задоволення — поради водіям

пальне заправка водій Вривайся у сучасність разом із Toplyvo UA! Це мобільний додаток, який створює нову культуру заправки авто. Жодних паперів, фіксована знижка, улюблений вид пального завжди з тобою. Лише кілька кліків у мобільному — і маєш бензин у вигляді віртуального талону. Скануєш на заправній станції і заправляєшся. Розкажемо далі про все по порядку. Детально щодо роботи додатку читай на офіційному сайті: https://toplyvo.app/ua/

5 причин доєднатися до Топливо ЮА:

  1. Постійна знижка для кожного користувача на газ, дизельне пальне і бензин до 3 гривень за літр.
  2. 9 найкращих українських АЗК у твоєму телефоні: Okko, Wog, Глуско, Shell, Motto, Чіпо, Sunoil, Овіс, PPoil.
  3. Простий інтерфейс: інструменти додатку зрозумілі з першого погляду, тобі не доведеться витрачати багато часу, аби придбати талон.
  4. Твій рух та свобода: заправляйся у зручний час та де захочеш, бо додатком маєш змогу заправлятися у будь-якій точці України.
  5. Професійна технічна підтримка, яка вирішить будь-які питання щодо застосунку.

5 функцій у одному сервісі

Додаток створений, щоб допомогти українським водіям. Його універсальність полягає у тому, що автомобілісти купують пальне, оформлюють електронні віньєтки та поліс ОСЦПВ, займаються благодійністю, розраховують кількість бензину для подорожей. Додатково юзери заробляють кошти на запрошеннях нових користувачів. Аудиторія додатку постійно збільшується, і наразі становить більше 1,5 млн клієнтів. Варто лише один раз спробувати користуватися Топливо ЮА, і це буде твій улюблений застосунок у телефоні.

Електронні талони Toplyvo UA: ціни, логіка придбання, способи оплати

Придбання пального на АЗК Wog та Okko відбувається за принципом літрового або гривневого гаманця. Тобто ти самостійно вказуєш бажану кількість літражу або суму, на яку необхідно придбати бензин. Зручність полягає в тому, що ти не обмежуєш себе у номіналі талонів, а купуєш лише необхідну кількість літрів, яка поміститься у бак авто.

пальне заправка водій

Щоб придбати пальне інших АЗК у застосунку, обери номінал талону. Пропонуємо сертифікати на 5, 10, 20 та 40 літрів. Для сплати використовуй один зі зручних способів оплати: з особистого рахунку, готівкою у терміналі, з банківської карти, Google Pay, Apple Pay.

Кожен юзер Топливо ЮА отримує вигоду: ДТ та бензин до 3 грн за літр, на газ до 1 грн 20 коп

Другие интереcные современные новости:

Сушеные дары моря


Возможность длительного хранения, легкость доставки на дальние расстояния, доступная цена и отменные вкусовые качества делают сушеные морепродукты незаменимо быстрой закуской.

Новость из рубрики: Справки и рецепты |

Категория: Автомобили | Просмотров: 523 | Добавил: adminA | Теги: заправка, пальне, водій | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close