00:04
Лише 22 цукрових заводи працюватимуть в Україні цьогоріч

цукровий завод Через ціни на комерційний газ цьогоріч ще 10 цукрових заводів працювати не будуть, тобто запуститься лише 22 заводи по всій Україні. Про це заявив заступник директора Гнідавського цукрового заводу Олександр Нікішин, передає пресслужба заводу.

"Якби Гнідавський цукровий завод працював тільки на газу, то щодоби ми повинні віддати мінімум 400 т цукру тільки на газ, при тому, що завод буде виробляти 600-700 т за добу, а ще потрібно розрахуватись з господарствами-бурякоздавачами, платити заробітну плату людям, обслуговувати підприємство"», – каже Олександр Нікішин.

На його думку, що газу внутрішнього видобутку може не вистачити для того, аби люди не замерзли взимку. Ціна на комерційний газ, який пропонують підприємствам, є такою, що можна відразу не запускати завод, адже кожен кілограм виробленого на цьому газі цукру приносить лише збитки.

"Це і стало причиною того, що цьогоріч ще 10 заводів працювати не будуть, тобто запуститься лише 22 цукрові заводи по всій Україні", – додав Олександр Нікішин.

 

Другие интереcные современные новости:

город на марсе маска

 

Гендиректор компании SpaceX Илон Маск заявил, что у него есть планы по строительству на Марсе города, который полностью будет независим от планеты Земля.

Новость из рубрики: PR, реклама и маркетинг |

Категория: Бизнес и производство | Просмотров: 327 | Добавил: adminA | Теги: україна, цукровий, завод | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close