00:11
Менше користуватися мобільним інтернетом просять українців

мобільний інтернет Вимкнення світла може призвести до тимчасової зупинки сигналу. Тому може зникати мобільний зв’язок та інтернет.

Мобільні оператори просять українців зменшити користування мобільним інтернетом, щоб мережі отримували менше навантаження у скрутні моменти.

Або національний роумінг, або SMS

"Якщо зник зв’язок вашого оператора, Lifecell і Kyivstar радять спробувати скористатися національним роумінгом. Адже, можливо, в тому чи іншому населеному пункті в когось із операторів ситуація буде кращою. Для цього необхідно зайти в налаштування та перевірити доступні мережі.

Також радимо по можливості зменшити споживання мобільного інтернету за відсутності електроенергії, щоб зменшити навантаження на обладнання, а відповідно, і енергоспоживання. Тоді обладнання зможе працювати довше, а люди зможуть у критичних ситуаціях скористатися зв’язком", – додають Lifecell.

У Kyivstar також радять абонентам використовувати для зв’язку послуги SMS та месенджерів, які «забирають» менше ресурсів мережі, ніж мобільний інтернет.

Не треба дивитися відео, кажуть у Vodafone

Потрібно відповідально споживати мобільний трафік при відключеннях електроенергії, закликають у Vodafone:

  •     слід уникати споживання "важкого" контенту (відеосервіси),
  •     відключити автоматичне завантаження фото та відео в месенджерах.

Якщо всі виконають ці прості дії, операторам легше забезпечити надійний доступ до мобільного інтернету, кажуть у компанії.

    «Закликаємо клієнтів якомога економніше користуватися мобільним інтернетом, вимикати автозавантаження медіа в месенджерах, встановлювати низьку якість перегляду відео та інше. Зі свого боку ми вживаємо всіх заходів та використовуємо всі доступні технічні ресурси, щоб забезпечити стабільну роботу інфраструктури», — наголошує керівник прес-служби Vodafone Вікторія Рубан.

Другие интереcные современные новости:

шляпа из газеты

 

В Китае широко обсуждается ноу-хау педагогов из провинции Аньхой, которые решили бороться с проблемой списывания в школьных классах с помощью шляп из газет.

Новость из рубрики: Культура и учёба |

Категория: Технологии и IT | Просмотров: 271 | Добавил: adminA | Теги: мобільний, Інтернет, українці | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close