00:09
Міноборони: Розвинена система укріплень ускладнює деокупацію Бахмута

Бахмут складно деокупувати через розвинену систему інженерних укріплень та опорних пунктів, яка й допомогла ЗСУ так довго утримувати місто. Про це заявила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

"Звільнення цього напрямку має свою особливість, яка ускладнює процес. Місцевість Бахмута і передмістя має розвинуту систему інженерних укріплень та розгалужену мережу опорних пунктів. Все це свого часу готувалось нашими військовими та місцевою владою для оборони, власне що і допомогло так довго ії тримати", - пише вона.

Однак, зазначає Маляр, зараз ці укріплення і опорні пункти зайняв ворог, тому щоб звільнити ці території "треба дещо більше зусиль і терпіння".

"Наразі наступальні дії на Бахмутському напрямку тривають вже 4й день. Наші оборонці щодня мають просування по флангах. Поступове, але впевнене. У місто Бахмут станом на сьогодні - не заходили", - інформує вона.

 

Другие интереcные современные новости:

проверить АКПП


Управлять транспортным средством, которое комплектуется автоматической коробкой передач, очень удобно и комфортно. Не нужно самостоятельно следить за переключением передач.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 853 | Добавил: adminA | Теги: Міноборони, Бахмут, деокупація | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close