00:22
На честь полонених захисників Маріуполя у Києві відкрили меморіал

На Софійській площі у Києві встановили інсталяцію-символ стійкості до річниці виходу українських захисників з Маріуполя. Про це повідомляє видання "Вечірній Київ".

Інсталяція представляє символ у вигляді двох рук, що зв'язані мотузками. Її встановили ГО "Асоціація родин захисників "Азовсталі". Представники організації хочуть нагадати киянам та гостям столиці про стійкість та віру українських військовополонених з "Азовсталі".

За словами організаторів, ця інсталяція стоятиме доти, доки останній захисник "Азовсталі" не вийде з полону.

"Це гіпсова скульптура. Вона зроблена з каркасу та запінена всередині, а поверх оброблена гіпсом. Ми з великою повагою працювали над цим проєктом. Дивлячись на скульптуру, з одного боку ви бачите звʼязані руки, а з іншого — сердечко в цих руках…" — розповіла мисткиня Наталя Башкатова.

Другие интереcные современные новости:

Сушеные дары моря


Возможность длительного хранения, легкость доставки на дальние расстояния, доступная цена и отменные вкусовые качества делают сушеные морепродукты незаменимо быстрой закуской.

Новость из рубрики: Справки и рецепты |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 203 | Добавил: adminA | Теги: захисник, Маріуполь, Меморіал, полонений, Київ | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close