00:34
На Google Arts & Culture з’явився розділ "Україна поруч"

Вчора Google запустив новий розділ проекту "Україна поруч" на платформі Google Arts & Culture та запрошує всіх ознайомитися з унікальною колекцією, яка відкриває світові багату культурну спадщину, мистецтво та історію України. Вперше це зібрано на одній платформі, надаючи безкоштовний доступ користувачам по всьому світу до експонатів українських музеїв. Онлайн-формат проекту дозволяє за короткий час дослідити та побачити те, що у звичайних умовах зажадало б кілька днів або навіть тижнів.

"Україна поруч" на платформі Google Arts & Culture — це масштабний проект, спрямований на цифровізацію та популяризацію багатої культурної спадщини України. За два роки з моменту запуску ініціатива значно розширилася та продовжує охоплювати нові аспекти історії країни.

У співпраці з Міністерством культури та стратегічних комунікацій України, Ukraine House, Skeiron та провідними українськими музеями, включаючи Національний музей історії України, Музей декоративного мистецтва України, Львівський історичний музей та інші, проект «Україна поряд» представляє інноваційний та захоплюючий формат вивчення унікальних історій про культурну спадщину України.

Олена Зеленська, перша леді України: "У ці складні часи для нашої країни культура залишається нашим джерелом сили та натхнення. Проект "Україна пору"» на платформі Google Arts & Culture надає унікальну можливість кожному познайомитися з визначними українцями, які прославили нашу країну на світовій арені, такими як Микола Леонтович, Соломія Крушельницька, Марія Приймаченко, Катерина Білокур та багато інших. Ми відкриваємо світові красу України – її мистецтво, історію та традиції, адже саме в них закладена наша сила та наша ідентичність".

Другие интереcные современные новости:

 

В мире есть несколько офисных зданий, дерзкий и вызывающий дизайн которых просто потрясает воображение. Представляем вашему вниманию ТОП-5 самых необычных комплексов.

Новость из рубрики: Стройка и ремонт |

Категория: Культура и учёба | Просмотров: 288 | Добавил: adminA | Теги: Україна поруч, Arts & Culture, Google | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close