11:13
На територію Монголії перейшли забайкальські пожежі

Стихія може охопити й територію інших країн.

Про це повідомляє "Ґрінпіс" Росії, інформує "Дзеркало тижня".

Так, зазначається, що пожежі в Росії в західній частині Ононського району Забайкальського краю 18 квітня через сильний вітер перенеслися на 80 км вглиб території Монголії.

Станом на 19 квітня осередки пожеж спостерігаються як з російського, так і з монгольського боку кордону.

Згідно з повідомленням, у Монголії вогонь почав поширюватися в південно-східному напрямку в бік китайського кордону, до якої йому залишилося близько сотні кілометрів.

У самій же Росії площа, де вирує стихійне лихо, становить не менше 30 тисяч гектарів. Утім, за інформацією видання, в офіційних даних ця пожежа не фігурує: наказ МНС РФ № 714 "Про затвердження Порядку обліку пожеж та їх наслідків" наказує розглядати трав'яні (у тому числі степові) пожежі як спалахи, які не підлягають офіційному статистичному обліку.

Нагадаємо, нещодавно жителі Забайкалля записали відео, у якому звернулися до президента РФ Володимира Путіна у зв'язку з масштабними пожежами в Забайкаллі.

 

Другие интереcные современные новости:

 

Больше половины жителей Украины сталкиваются с вторичным автомобильным рынком. Он помогает обрести желаемое транспортное средство, либо обменять свое на деньги.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 1048 | Добавил: adminA | Теги: територію Монголії, забайкальські пожежі | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close