04:16
Над новим пакетом санкцій проти рф працює ЄС

Європейський Союз розпочав роботу над чотирнадцятим пакетом санкцій проти російської федерації через війну проти України. Про це заявив віцепрезидент Єврокомісії Валдіс Домбровскіс під час виступу на заході групи Прогресивного альянсу соціалістів і демократів у Європейському парламенті.

Домбровскіс спрогнозував, що 14-ий пакет санкцій ЄС проти росії має бути ухвалений навесні.

"Він, ймовірно, міститиме широкий перелік обмежувальних заходів із сильним акцентом на боротьбу з ухилянням – наприклад у морському секторі, оскільки росія продовжує намагатися порушувати стелю цін на експорт нафти",  – додав він.

Також, зазначив віцеголова Єврокомісії, відомство вивчає способи протидіяти обходу санкцій через дочірні компанії західних країн, які працюють за межами Європи.

"Ми продовжимо чинити тиск на росію і тих, хто підтримує її на полі бою, де б вони не перебували. Ми продовжимо переслідувати друзів путіна. І ми продовжимо переслідувати тих, хто допомагає росії обходити санкції або поповнювати її військовий арсенал" – запевнив Домбровскіс.

Другие интереcные современные новости:

Здоровье пищеварительной системы и сон

 

Работа всех пищеварительных органов должна быть слаженной, и неполадки в одной из областей этой системы сразу же сказываются на остальных отделах.

Новость из рубрики: Здоровье и медицина |

Категория: Экономика и финансы | Просмотров: 574 | Добавил: adminA | Теги: санкції, ЄС, РФ | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close