00:07
Найбільші авіаційні навчання проведе НАТО в Європі за час існування Альянсу

НАТО проведе найбільші авіаційні навчання в Європі за час існування Альянсу, у яких братимуть участь приблизно 220 літаків 23 видів. Про це повідомив директор Повітряної національної гвардії США, генерал-лейтенант ВПС США Майкл О. Ло.

Повідомляється, що багатонаціональні навчання триватимуть 12-23 червня під керівництвом Німеччини будуть зосереджені на польових тренуваннях оперативного та тактичного рівня, головним чином у Німеччині, з передовими оперативними пунктами в Чехії, Естонії та Латвії.

"Air Defender'23 стратегічно об'єднує Сполучені Штати та Німеччину. Навчання перевіряють не тільки нашу оперативну сумісність для спільної роботи, але також перевіряють нашу здатність швидко розгортати та швидко використовувати повітряні сили коаліції", - повідомив Ло на спільній пресконференції з командувачем ВПС ФРН, генерал-лейтенантом Інго Герхартом.

У навчаннях братимуть участь близько 220 літаків 23 типів, що, як зазначається, робить навчання найбільшими з розгортання авіації з моменту заснування НАТО у 1949 році. Окрім Німеччини та США, участь візьмуть 22 країни-союзниці.

"Стратегічна та тактична оперативна сумісність із нашими союзниками та партнерами є ключовими елементами надійного стримування, як і демонстрація боєздатних, напористих та ефективних військово-повітряних сил. Участь в Air Defender'23 є демонстрацією нашої постійної відданості колективній безпеці та відданості міцному миру та стабільності в регіоні", - сказав Ло.

Своєю чергою Герхард заявив: "Ми хочемо продемонструвати рішучу повітряну силу союзників. Разом зі США та нашими союзниками в Європі Люфтваффе (німецькі військово-повітряні сили) надішлють помітний і потужний сигнал про надійне стримування в повітряній сфері".

Другие интереcные современные новости:

город на марсе маска

 

Гендиректор компании SpaceX Илон Маск заявил, что у него есть планы по строительству на Марсе города, который полностью будет независим от планеты Земля.

Новость из рубрики: PR, реклама и маркетинг |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 187 | Добавил: adminA | Теги: альянс, Європа, навчання, НАТО, авіаційні | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close