00:08
Новий проєкт зніме Квентін Тарантіно

тарантіно Американський режисер Квентін Тарантіно заявив про намір повернутись у світ кіно. Він анонсував новий проєкт.

Режисер планує повернутися на телебачення та хоче зняти восьмисерійний серіал у 2023 році. Режисер поділився новинами про новий проєкт під час реклами своєї нової книги "Cinema Speculation" у Нью-Йорку.

Тарантіно раніше працював на телебаченні, знявши два епізоди "CSI: Місце злочину" у 2005 році. Відтоді він виявляв бажання повернутися, а в лютому з’явилася інформація про те, що режисер веде переговори про створення продовження Justified від FX.

Крім цього, оскароносний сценарист розповів, що написав п'єсу ще до завершення "Одного разу в Голлівуді", проте йому так і не вдалось її реалізувати.

На запитання журналіста про комікс, який він хотів би адаптувати, Тарантіно відповів, що йому було б цікаво екранізувати комікс Fury and his Howling Commandos.

Чи закінчить Тарантіно телесеріал поки що невідомо.

Нагадаємо, Стрімінгова платформа Netflix представила новий трейлер анімованої стрічки "Піноккіо". Режисером фільму став легендарний Гільєрмо дель Торо.

Крім цього антиутопію Ейн Ренд "Атлант розправив плечі" екранізують у серіалі. Консервативне інтернет-видання The Daily Wire отримало права на телеадаптацію роману.

Другие интереcные современные новости:

далекая звезда

 

Ученые астрофизики из Федеральной политехнической школы Лозанны обнаружили очень далекую и редкую звезду с одной странностью – она обладала крайне низким содержанием металлов.

Новость из рубрики: Технологии и IT |

Категория: Шоу-бизнес и кино | Просмотров: 280 | Добавил: adminA | Теги: проєкт, тарантіно | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close