14:50
Офіційно стали викладачами УКУ Мустафа Найєм і Сергій Лещенко

Народні депутати України Мустафа Найєм і Сергій Лещенко стали викладачами Українського католицького університету у Львові. Вони суміщатимуть викладацьку діяльність із депутатською.

Як розповів ZAXID.NET викладач УКУ Отар Довженко, вони приїжджатимуть час від часу по кілька разів на семестр та викладатимуть у Школі журналістики короткі авторські курси.

«Раніше у нас була одна зустріч з Мустафою і три зустрічі із Сергієм, але це було у форматі розмови, а зараз це буде практична, закрита робота зі студентами», – зазначив Довженко.

За його словами, Найєм і Лещенко стали викладачами офіційно. У них в трудових книжках буде записано, що вони за сумісництвом є на півставки викладачами кафедри медіакомунікації та кафедри журналістики УКУ.

Про бажання викладати у Школі журналістики УКУ Найєм і Лещенко повідомили ще під час ІІ Львівського Медіафоруму, який відбувся у листопаді минулого року. Сергій Лещенко став викладачем УКУ раніше – в кінці лютого. Сьогодні, 2 березня, на сайті Школи журналістики з’явилося повідомлення про те, що у тандемі з ним викладатиме Мустафа Найєм.

Додамо, що у вересні минулого року Мустафа Найєм разом із Сергієм Лещенком оголосили про закінчення журналістської кар'єри у зв’язку із участю у позачергових парламентських виборах. У жовтні 2014 року вони стали депутатами від «Блоку Петра Порошенка».

 

Другие интереcные современные новости:

шляпа из газеты

 

В Китае широко обсуждается ноу-хау педагогов из провинции Аньхой, которые решили бороться с проблемой списывания в школьных классах с помощью шляп из газет.

Новость из рубрики: Культура и учёба |

Категория: Работа и заработок | Просмотров: 1432 | Добавил: adminA | Теги: офіційно, викладачами УКУ, Мустафа Найєм і Сергій Лещенко | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close