00:11
Оновлення даних у військкоматах не означає подальшу мобілізацію

Міноборони презентувало і запустило кампанію "Оновлюй дані в ТЦК". Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що оновлення даних не означає, що особа буде мобілізована, а процедуру оновлення даних повинен пройти за законом кожен, хто є на обліку. Міністерство закликає просто прийти в ТЦК і оновити свої дані, розповіла вона під час презентації проєкту, передає Military Media Center.

"Це геть не означає, що людина буде після цього мобілізована або її візьмуть на олівець, бо вона вже туди прийшла", – сказала Маляр.

Вона пояснила, що це процедура, яку кожен, хто є на обліку, за законом повинен пройти.

"Ми всі відповідальні люди, й кожен з нас повинен розуміти, що в країні війна, і кожен з нас повинен, принаймні, виконувати свій обов’язок", – сказала вона.

За її словами, оновлення даних полегшить роботу ТЦК, а також буде знято частину корупційних ризиків у цій ситуації.

Маляр пояснила, що не всі мобілізовані – це люди, які виконують бойові завдання.

Існує потреба в усіх спеціальностях, але ключовим завданням є оновлення даних, щоб держава "належним чином цю інформацію мала у своєму розпорядженні", зазначила вона.

"Тут важлива довіра між громадянами та ТЦК. Зараз ми робимо крок назустріч до встановлення цієї довіри", – сказала заступниця міністра оборони.

Другие интереcные современные новости:


С помощью этой статьи мы расскажем подробнее о правилах игры в большой теннис. Если вы собираетесь идти в теннис, правила игры для чайников помогут вам.

Новость из рубрики: Спорт и туризм |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 128 | Добавил: adminA | Теги: мобілізація, військкомат, оновлення | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close