19:20
Ордер на арешт путіна видав суд Гааги

Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт російського диктатора володимира путіна. Також ордер було видано на ім'я уповноваженої при президентові росії з прав дитини марії олексіївни львової-белової.

"володимир путін, імовірно, несе відповідальність за воєнний злочин незаконної депортації населення і незаконної передачі дітей з окупованих районів України до рф", - ідеться в повідомленні.

При цьому львова-бєлова також звинувачують у незаконній депортації українських дітей до рф.

"Існують розумні підстави вважати, що кожен підозрюваний несе відповідальність за воєнний злочин незаконної депортації населення і незаконної передачі населення з окупованих районів України до рф на шкоду українським дітям", - ідеться в повідомленні.

Суд вирішив, що ордери є секретними для захисту жертв і свідків, а також для забезпечення безпеки розслідування.

"Тим не менш, з огляду на те, що поведінка, що розглядається в даній ситуації, імовірно, триває, і що інформування громадськості про ордери може сприяти запобіганню подальшому вчиненню злочинів", - йдеться в повідомленні.

Президент МКС Петро Гофманський заявив, що виконання залежить від міжнародного співробітництва.

"Судді видали ордер на арешт (путіна і львової-бєлової). Їх виконання залежить від міжнародного співробітництва", - заявив він.

Зазначимо, що кілька днів тому прес-секретар диктатора рф пєсков заявляв, що рф не визнає Міжнародного кримінального суду і його юрисдикції.

"Ми не визнаємо цей суд, ми не визнаємо юрисдикцію цього суду. Так до цього і ставимося", - заявив тоді він.

Другие интереcные современные новости:


Вы зашли на авторынок и ваш взгляд буквально прикипел к гордо красующемуся Subaru. Возможно, что это и есть та самая любовь с первого взгляда и на всю оставшуюся жизнь.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 165 | Добавил: adminA | Теги: Путін, гаага, Суд, ордер, арешт | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close