11:46
Памела Андерсон прикрасила останню "оголену" обкладинку Playboy

Іменитий чоловічий глянець Playboy представив останню "оголену" обкладинку видання з Памелою Андерсон.

Журнал з наступного року змінює політику і перестає публікувати фотографії моделей без одягу, тому до завершальної обкладинки року була прикута особлива увага шанувальників, передає ТСН.

"Родзинкою" випуску стала спокуслива Памела Андерсон, яка перетворилася на куховарку. На пікантних знімках "рятівниця" демонструє ідеальну фігуру, поливаючи себе шампанським у нижній білизні.

А ось на обкладинці 48-річна секс-бомба ледве прикриває оголені груди руками. При цьому, дозвіл на пікантну фотосесію турботлива мама 19-річного Брендона та 17-річного Ділана питала у своїх синів. Хлопці дали Памелі "зелене світло" на такий вчинок.

"Мамо, ти повинна це зробити! Ми стали старшими, і більше не соромимося того, що ти робиш. І знаєш, ми думаємо, що ти просто чудова!" - підтвердили Брендон і Ділан.

Актриса зазначила в мікроблозі, що це її 15-я зйомка для журналу. "Кінець епохи", - підписала фото Памела.

А ось "Дівчиною місяця" останнього номера Playboy стала 25-річна модель Крісті Гаретт. Як повідомляє The New York Daily News, блондинка народилася в Грузії, а росла на півдні Росії. Гаретт зізналася, що щаслива бути 749-ю за рахунком "дівчиною місяця" Playboy.

Фотографії Гаретт розміщені на 12 сторінках і розвороті спеціального випуску за січень-лютий 2016 року - останнього "голого" номера Playboy. Журнал надійде в продаж у п'ятницю, 11 грудня, передає NEWSru.co.il.

На сайті Playboy говориться, що "Міс лютий-2016" Крісті Гаретт народилася 13 лютого 1990 року в Тбілісі. У якості моделі Гаретт працювала по всьому світу - від Німеччини до Італії, і в результаті вирішила осісти в США, в Лос-Анджелесі. Також відомо, що "дівчина місяця" володіє шістьма мовами.

Нагадаємо, у жовтні повідомлялося, що Playboy припинить публікувати в друкованій версії фотографії повністю оголених жінок після схвалення цього кроку з боку 89-річного засновника видання Х'ю Хефнера. Зазначалося, що вже з березня 2016 року в журналі не буде "оголеності".

ЗМІ писали, що з минулого року, коли з сайту Playboy зникла надмірна оголеність, середній вік читачів журналу знизився з 47 до 30 років, а трафік збільшився приблизно з 4 млн до близько 16 млн користувачів на місяць.

При формуванні нової стратегії були враховані пристрасті цільової аудиторії журналу - працюючих молодих чоловіків, які проживають у великих містах. Саме для цієї категорії читачів видавництво продовжить публікувати серйозні журналістські розслідування та інтерв'ю відомих людей.

Перший номер Playboy з фотографією Мерилін Монро на обкладинці вийшов у 1953 році. За роки існування журналу для обкладинок видання позували такі відомі актриси і моделі, як Елізабет Тейлор, Сінді Кроуфорд, Анна Ніколь Сміт, Дженні Маккарті.

Другие интереcные современные новости:

давление масла в двигателе


Моторное масло внутри двигателя представляет собой рабочую специальную жидкость, которая способствует предотвращению трения между металлическими частями.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Шоу-бизнес и кино | Просмотров: 1053 | Добавил: adminA | Теги: остання оголена обкладинка Playboy, Памела Андерсон | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close