10:54
Партія дизпального з США вперше надійшла в Україну

В Україну вперше надійшла партія дизельного пального виробництва Marathon Petroleum Company. Пальне імпортувала компанія "Укрпалетсистем".

"Танкер дедвейтом 100 тис. т. було прийнято у порту Гамбурга, звідки ми забираємо продукт меншими танкерами по 30 тис. т. і веземо на наш термінал у Польщі. Ця перша партія вже почала надходити в Україну", — розповіли в UPG.

Американський дизель уже надійшов на заправні станції UPG.

"Це перший в історії випадок надходження до нас американських нафтопродуктів. Це дуже символічна подія, адже вона показує, як трансформується ринок України і Європи внаслідок антиросійських санкцій. Це краща ілюстрація руйнації міфів про нереальність життя без російських нафтопродуктів".

Група компаній UPG оперує мережею заправних станцій, яка наразі налічує 81 одиницю. За результатами 2022 року UPG стала другим за обсягом імпортером дизельного пального, а протягом останніх років є одним із найбільших гуртових продавців дизпального.

Другие интереcные современные новости:


Вы зашли на авторынок и ваш взгляд буквально прикипел к гордо красующемуся Subaru. Возможно, что это и есть та самая любовь с первого взгляда и на всю оставшуюся жизнь.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Автомобили | Просмотров: 218 | Добавил: adminA | Теги: україна, США, дизпаливо | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close