00:05
Під час "Рамштайну" зустрінуться учасники танкової коаліції

Міністри оборони країн, які входять у так звану танкову коаліцію, зустрінуться у межах засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн" 21 квітня.

"Конференція присвячуватиметься оцінці поточної військової ситуації в Україні, обговоренню масштабів підтримки Збройних сил України, а також планів і нових військових можливостей у зв’язку з цим",- йдеться у дописі польського Міноборони, повідомляє Укрінформ.

Зазначається, що у Рамштайні також планується зустріч міністрів оборони так званої танкової коаліції, у якій візьме участь і віцепрем’єр-міністр, міністр національної оборони Польщі Маріуш Блащак.

Він також матиме двосторонню зустріч із британським колегою Беном Воллесом.

За даними польського оборонного відомства, РП є одним із найбільших донорів гуманітарної і військової допомоги Україні. Зокрема, Польща реалізує так званий навчальний пакет для ЗСУ і надала різноманітної військової техніки на суму понад 2,5 млрд євро.

Як раніше повідомлялося з посиланням на заяву генсека НАТО Єнса Столтенберга, на "Рамштайні" обговорять постачання зброї для ЗСУ.

Другие интереcные современные новости:

Масло в МКПП


Любой водитель, приобретая подержанный автомобиль, обязан проверить его механизмы и системы. Безусловно, предыдущий владелец провел предпродажную подготовку.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Наука, техника и Hi-Tech | Просмотров: 208 | Добавил: adminA | Теги: рамштайн, танкова, коаліція | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close