18:26
Після нищівного землетрусу у Непалі продовжуються поштовхи землі

У середу в Непалі сталися додаткові поштовхи землі. Тимчасом благодійні організації продовжували надавати необхідну допомогу населенню після сильного землетрусу 25 квітня, в результаті якого загинуло понад вісім тисяч людей.
 
Міністерство внутрішніх справ Непалу заявило, що від землетрусу у вівторок загинуло 65 людей і майже дві тисячі отримали поранення. Ці числа, за всіма ознаками, збільшаться після того, як рятувальники досягнуть віддалених районів країни.
 
Багато людей провели ніч просто неба, як це сталося і після першого великого землетрусу, побоюючись, що в результаті поштовхів землі обвалиться додаткова кількість будинків.
 
Геологічна служба США повідомила про приблизно 20 додаткових поштовхів землі від вівторка. Поштовхи були відчутні також в Індії, де загинуло четверо людей, і в Тибеті, де повідомлено про один смертний випадок.

 

Другие интереcные современные новости:

Здоровье пищеварительной системы и сон

 

Работа всех пищеварительных органов должна быть слаженной, и неполадки в одной из областей этой системы сразу же сказываются на остальных отделах.

Новость из рубрики: Здоровье и медицина |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 1055 | Добавил: adminA | Теги: нищівного землетрусу, поштовхи землі, Непалі | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close